-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte.
-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand este patrunsa bine,se adauga bulionul de gogosari si se fierbe totul pret de cateva minute,sa tot fie vreo cinci minute,nu mai mult,apoi se umplu dovleceii cu acesta compozitie.Se pune cate un ou peste carne,se presoara cascaval,se pun capacele si se dau la cuptor.Cand intra scoitoarea in dovlecel este semn ca sunt gata si se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!
-Pentru o asa reteta este bine sa folositi dovleceii fragezi,adica sa nu fi ajuns la maturitate,se fac foarte usor si sunt absolut deliciosi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise