Din categoria legume congelate dupa fierbere-Varza dulce

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 2 verze
  • pungi sau cutii din material plastic

Mod de preparare

Varza se spala,se curata eventual de frunzele stricate si se opareste in apa rece .

Dupa racire se poate congela in mai multe moduri:

1. O putem congela direct tocata si amestecata cu putin marar tocat foarte fin.Se pot prepara varza calita,varza fiarta,varza a la Cluj,placinta,se poate folosi la ciorbe,borsuri etc...

2. Se vor congela numai frunzele desfacute cu grija si putina varza tocata pentru sarmale cu carne ,cu peste sau de post.

Se pastreaza foarte bine si este foarte gustoasa...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise