Deliciu cu glazura de portocale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:6 oua,4linguri faina,2linguri cacao,6linguri zahar,100ml ulei,un praf de copt.
  • Pentru crema:150g margarina.120gzahar pudra,250 brinza dulce,un pachet de zahar vanilat(optional stafide)
  • Glazura de portocale:2 plicuri budinca de vanilie,700 ml suc de portocale,3 linguri de zahar.

Mod de preparare

Pentru blat:se amesteca galbenusurile cu uleiul,zaharul si cacao,se adauga albusurile spuma si se amesteca si apoi adaugati faina amestecata cu praful de copt.Se da la cuptor 30 de minute.

Pentru crema:se amesteca margarina cu zaharul apopi se adauga brinza dulce,zaharul vanilat si stafidele.

Glazura:se amesteca cele doua plicuri de budinca cu 3 linguri de zahar si cu putin suc si dupa ce s-a amestecat bine turnam restul de suc si punem pe foc pina se ingroasa.

Asamblare:dupa ce s-a racit blatul se pune crema si apoi glazura calduta.Dupa o ora se taie si se poate servi.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise