Cosulete din foietaj cu de toate. Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete.
Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele de briose. Mie mi-au iesit 12 patrate.
Asezam patratele in formele de briose adunandu-le mai mult catre interior, sa nu se reverse in timpul coacerii.
Taiem ardeiul in bucati, la fel si sunca presata.
Punem cate o lingura de urda in interiorul cosuletelor, apoi asezam aleatoriu, ardeiul si sunca presata.
Initial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose, totul s-a transformat in niste cosulete cu de toate.
Le-am umplut cam cu ce am avut eu prin frigider, dar se pot umple dupa gustul si imaginatia fiecaruia.
Foarte bune si de efect au fost, pentru cei care le-au servit!
Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete.
Deasupra asezam cate o rosie cherry.
Punem cosuletele intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand se rumenesc bine cosuletele la exterior.
Noi le-am servit atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra si ketchup, alaturi de o cana cu iaurt.
TIPS
- Grisul adaugat in oua, se va imprastia de fapt printre ingrediente si va absorbi lichidul pe care il va lasa branza in timpul tratamentului termic.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise