Conopida pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg conopida,
  • 1 plic de picant - fix de la Dr. Oetker,
  • 1,75 l apa,
  • 0,3 l otet,
  • 150 g zahar,
  • 500 g morcov (optional).

Mod de preparare

Se spala conopida si se desface buchetele, apoi se aseaza in borcane alternand cu felii de morcov. Se pregateste compozitia conforma instructiunilor dupa pachet si se toarna fierbinte in borcane. Se inchid borcsanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi cand se dau la rece. Se serveste alaturi de fripturi, tocanite, etc.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise