Clatite cu gem la Doubletta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 2 - 3 linguri zahar,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 2 - 3 linguri ulei,
  • 1 varf cutit de sare,
  • 1 litru apa minerala,
  • faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat ca o smantana subtire,
  • gem pentru umplut.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea. Se adauga apa minerala si apoi faina amestecand cu un tel pentru a nu se face cocoloase. Se pune si uleiul si se lasa cca. 30 minute. Se incinge Doubletta (fara ulei) si se pune cu polonicul din compozitie. Cand incepe sa se desprinda de marginile tigaii, clatita se intoarce pe partea cealalta.

La final, se umplu cu gem sau dulceata, dupa preferinta.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise