CLATITE CU DOVLECEI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlecel
  • lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 /2 de lingurita de bicarbonat
  • marar tocat marunt
  • faina

Mod de preparare

Dovlecelul se da prin razatoarea mica, se scurge zeama, se amesteca cu ouale, laptele si apoi se amesteca faina, iar la final se adauga mararul, sarea si piperul.

Se ia cu un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti.

Se pot servi cu branz sau simple, alaturi de un pahar de bere rece.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise