Ciorbita de pui ca la tara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 aripioare
  • un ardei
  • un cartof
  • 2 cepe
  • fidea
  • Delikat
  • suc de rosi sau rosi
  • un ou
  • patrunjel
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra.
Tocam legumle cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert.
Cand s-au fiert amestecam fideaua cu Delikatul.
Punem sucul de rosi dupa care fideaua si o mai lasm sa fiarba inca 15-20 min.
Cand este aproape gata batem un ou ca la omleta si il punem in ciorbita, la sfarsit punem partunjelul tocat marunt
 

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise