Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat carnea de pui sau gaina.Cand incepe sa se patrunda se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina ticate marunt sau date pe razatoare.Se lasa sa fiarba, iar dupa un timp aproape de final se pune ardeiul tocat marunt. Se potriveste de sare, se adauga sucul de rosii.La final, cand toate sunt fierte se acreste ciorba si se drege cu ou.Se opreste focul , se presara verdeata dorita si se acopera oala cateva minute inainte de servire.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise