Chiftele din varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg de varza,
  • trei oua,
  • un litru de lapte,
  • sase linguri de gris,
  • trei linguri de pesmet,
  • ulei.

Mod de preparare

Tocati foarte marunt varza alba si puneti-o la fiert in laptele clocotit.

Lasati vasul sa fiarba acoperit 20-30 minute, dupa care puneti grisul, amestecand mereu.

Lasati sa fiarba la foc domol inca 5-10 minute si dati vasul la o parte.

Cand preparatul este cald inca, adaugati galbenusurile, omogenizati bine si lasati sa se raceasca.

Din compozitie se fac chiftelute care se dau prin albusul batut spuma si prin pesmet apoi se prajesc in grasimea fierbinte.

Serviti-le cu sos de smantana.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise