Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 gr nuca
  • 500 gr rahat
  • 1 canita apa
  • 50 gr nuca cocos
  • 50 gr fructe goji
  • jumatate borcan dulceata visine (aprox 200 gr)
  • 3 lg cacao
  • 1 lg cacao pt ornat

Mod de preparare

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari.

Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa.

In vasul in care am topit rahatul, am adaugat biscuitii, nuca, fructele de goji macinate, nuca de cocos, dulceata de visine si cacao. Am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.

Am pus toata compozitia intr-o forma de chec prevazuta cu folie alimentara, am uniformizat si am dat la frigider pt cateva ore.

Dupa ce a stat suficient in frigider, am scos checul de biscuiti si l-am pudrat cu putina cacao.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise