Chec aperitiv 1

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 cutie de ciuperci
  • 3 oua
  • 3 oua fierte
  • sare piper
  • 2 linguri faina
  • o jumatate praf de copt
  • 300 gr cascaval razuit
  • o legatura patrunjel verde
  • o legatura ceapa verde(cozi)
  • unt cat o nuca
  • 2 linguri pezmet

Mod de preparare

Se caleste ceapa se adauga ciupercile,sare piper si se lasa pe foc pana scade apa din ciuperci.

Batem 2 oua cu sare,adaug cascaval,patrunjel tocat,ceapa verde,2lg de faina si praful de copt.Tava de chec se unge cu putin unt(se poate pune si hartie pentru cuptor),punem putin pesmet,turnam jumatate de compozitie si punem ouale fierte taiate in jumatate dupa care turnam restul compozitiei.Turnam un ou batut peste chec.

Se coace cam 25 minute.Dupa ce se scoate de la cuptor tava se lasa sa se odihneasca,apoi se pune cascaval ras care se va topi.Se lasa la rece 2 ore.Se poate servi ca aperitiv cu feli de rosii castravati,ridichi sau ardei si dupa gust masline.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise