Asezi branza in strecuratoare, peste care torni laptele. Lasi sa se scurga foarte bine. Dai branza prin masina de carne sau prin sita, apoi asezi branza intr-o cratita mai mare. Adaugi ouale batute, margarina, sare, piper,bicarbonatul. Dai pe flacara amestecand continuu, 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba.Uneori e nevoie de mai mult timp de fierbere. In functie de calitatea branzei, de cat e de bine scursa.Trebuie sa aiba o consistenta mai groasa ca sa fie gata. Atentie sa nu se prinda de fundul cratitei.Ungi o cratita cu unt sau ulei in care asezi pasta obtinuta. Dai la rece.Este un produs grozav de gustos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise