C rap la cuptor cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg crap
  • 1\2kg rosii
  • 1pahar ulei
  • 1 lamaie
  • 3-4linguri vin
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa 1 ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se adauga boabe de piper, usturoi, felii de lamaie curatata de coaja, cimbru. Se toarna pe deasupra uleiul si rosiile taiate felii. Se baga la cuptor. Cand este aproape gata, se stropeste cu putin vin.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise