1) Curata doi dovlecei si taie-i cubulete, iar ovleacul ramas taie-l in felii pe lungime.
2) Caleste ceapa impreuna cu ardeiul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Adauga kaizerul taiat cubulete.Condimenteaza si pune dovleceii si rosiile pasate.Lasa sa se inabuse.
3) Pe fiecare felie de dovlecel, la un capat, asaza cate doua lingurite din amestecul de legume si kaizer.Ruleaza usor si prinde cu scobitori.
4) Aseaza rulourile intr-o forma unsa cu unt si rade deasupra cascaval din belsug.Lasa la cuptor 20 min. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise