Bruschete romanesti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie aluat de placinta
  • 1 baton branza mozzarella
  • 100 g branza tare de vaca
  • marar si patrunjel verde
  • 2 graunti de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ou
  • 3 rosii mijlocii
  • o crenguta de cimbru

Mod de preparare

Se lasa aluatul la dezghetat si intre timp taiem rosiile si mozzarella in cubulete mici.Tocam verdeata si o amestecam cu uleiul de masline,usturoiul zdrobit, branza de vaca rasa si oul batut.Se taie discuri mici din aluat cu o forma de plastic sau cu gura uni pahar.Se incinge cuptorul bine.Se aseaza cate un disc de aluat in tava cu forme de briose.Pe fiecare disc punem o jumatate de lingurita din sosul verde din verdeturi cu ulei si usturoi, apoi deasupra presaram cubulete de mozzarela si de rosie si cand umplem toate formele bagam la cuptor si lasam sa se rumeneasca.Presaram apoi putin cimbru uscat.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise