Bors de vacuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vacuta;
  • o ceapa;
  • un ardei verde;
  • un gogosar rosu;
  • 1/2 telina;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • o radacina de patrunjel;
  • bors acru din tarate;
  • o legatura patrunjel verde;
  • smantana.

Mod de preparare

Spal carnea, o tai in bucati, o asez in oala cu apa rece. Strang spuma imediat ce incepe sa fiarba carnea, adaug o lingurita de sare si ceapa, las sa fiarba. Cand carnea este fiarta, o scot din supa. Legumele date pe robot sau pe rzatoare le adaug in supa, le fierb. Cand legumele sunt fierte, adaug bucatile de carne, adaug bors dupa gust, condimentez cu sare, piper, cimbru. Dau un clocot, presar cu patrunjel verde. Servim cu smantana.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise