Intr-o cratita se pune untul,mierea si zaharul.Se pune pe foc mic si se amesteca continuu,pana cand se topeste zaharul.Cand zaharul s-a topit,se adauga cacaoa si se amesteca bine,pana cand,amestecul arata ca o crema ce curge.Apoi adaugam fulgii de orez si miezul de nuca sau alunele,taiate mai grosolan si coaja de lamaie.Amestecam usor si tot amestecul se pune intr-o tava,neunsa si se niveleaza cat mai uniform.Dam la rece pentru cel putin 2h dupa care portionam cu un cutit pe care,avem grija sa il trecem prin apa,altfel se lipeste.Batoanele obtinute le putem lasa asa cum sunt sau le putem trage prin ciocolata,asa cum am facut eu.
Am pus batoanele pe un gratar si apoi le-am imbracat in ciocolata.Sunt usor de facut si taaaaare bune!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise