Caserolele sunt o minune a bucatariei moderne: le poti folosi pentru a stoca mancarea in frigider sau pentru a lua pranzul la pachet, sunt foarte accesibile din punct de vedere al pretului, nu ocupa mult loc si sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si culori. Dar pe langa toate aceste calitati pe care le poseda, exista totusi un aspect ce ne poate da dureri de cap in ceea ce priveste caserolele: curatarea lor. Iata cateva metode eficiente pentru a indeparta murdaria si mirosurile neplacute:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii