De cele mai multe ori, aspectul conteaza cel mai mult in formarea unei impresii. Exceptie nu fac, bineinteles, nici prajiturile. Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa nu doresti sa gusti dintr-o anumita prajitura din cauza felulului in care arata. Si oricat am incerca sa ii convingem pe altii si chiar pe noi insine ca gustul este cek care conteaza, de multe ori, aspectul este in egala masura important. Asa ca am cautat, am sortat si am ales 6 tipuri diferite de decorare a torturilor, cu care sigur ii vei impresiona pe ceilalti si ii vei convinge sa guste din preparatul tau.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii