Suntem in plin post si cu siguranta, exista multe persoane care au renuntat la ingredientele de origine animala in aceasta perioada. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu putina inspiratie in ceea ce priveste meniul pentru un pranz de post. Exista o multitudine de combinatii pe care le puteti incerca, pe langa clasicele retete de post, nu aveti nevoie decat de putina imaginatie si curaj.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii