10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

  Sarbatorile de iarna se apropie, iar in mai multe parti ale lumii iarna s-a instalat deja. Si care este cel mai bun remediu pentru a ne incalzi in noptile geroase de iarna? Bineinteles ca este vorba despre minunata ciocolata calda. Ciocolata calda poate fi aromata cu diverse ingrediente care ii pot schimba intr-o mare masura gustul. Fie ca esti innebunit dupa aroma de dovleac sau dupa o ciocolata calda cu Nutella, vei fi cu siguranta impresionat de cel putin una dintre urmatoarele combinatii de arome:  

10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

1. Menta. 225 ml lapte integral + 85 grame fulgi de ciocolata+ 1 lingurita esenta de menta.

2. Portocala. 225 ml lapte + 1/2 lingura zahar + 1/2 lingura coaja de portocala rasa + 57 grame ciocolata neagra.

3. Vegana. 225 ml lapte de migdale + 1 - 1/2 pudra de cacao neindulcita + 2 lingurite zahar de palmier.

4. Azteca. 225 ml lapte + 140 grame ciocolata neagra taiata cubulete + 1/4 lingurita scortisoara + putin ardei iute.

5. Unt de arahide. 225 ml lapte degresat + 115 grame smantana + 115 grame ciocolata neagra taiata bucatele + 1/4 .

6. Dovleac. 1 lingurita sirop de artar + 1/2 lingurita aroma de dovleac + 225 ml lapte integral + 1 lingurita pudra de cacao neindulcita.
7. Nutella. 225 ml lapte integral + 2 linguri Nutella + 1 lingurita cacao + 1 varf de sare.

8. Caramel. 115 ml lapte + 140 gr bucatele de ciocolata + 50 gr smantana + 3 linguri sos de caramel.

9. Lavanda alba. 225 ml lapte integral + 1/4 lingurita muguri de lavanda + 85 gr fulgi ciocolata alba.

10. Irlandeza. . 225 ml lapte + 85 gr fulgi ciocolata + 60 ml Bailey's Irish Cream.

Sursa: www.sheknows.com

Sursa foto: www.flickr.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise