Ce sa gatesti de Halloween - 10 feluri de mancare infricosator de gustoase

Pe 31 octombrie are loc Halloween, o sarbatoare americana, dar care a prins si la publicul din Romania. Bineinteles, cei mai mari fani ai acestei sarbatori sunt cei mici.  Drept urmare, daca doriti sa le faceti o surpriza gustoasa cu ocazia Halloween-ului, puteti adapta diverse feluri de mancare astfel incat sa devina infricosatoare.  Iata 10 astfel de preparate pe care le puteti face usor pentru noaptea de Halloween:

Ce sa gatesti de Halloween - 10 feluri de mancare infricosator de gustoase

1. Oua umplute transformate in ochii de zombies - pe umplutura se pun firicele de sfecla data prin razatoarea mica si "pupile" din masline verzi.

2. Piscoturi in forma de oase - cand puneti aluatul de piscoturi in tava, aveti grija sa-i dati forma de oase.

3. Piure de cartofi bantuite de boabe de mazare - piureul de cartofi se aranjeaza in forme de fantome, iar pentru ochi se folosesc boabe de mazare verde.

4. Budinca de macaroane cu branza de vaci si zambet de clovn - cand budinca este aproape gata, se pune un "zambet si ochi" din carne tocata, iar smocul de par se realizeaza dintr-un buchetel de broccoli.

5. Crenvursti "sugrumati" in foietaj - crenvurstii se infasoara in foietaj, iar dupa ce sunt scosi de la cuptor, li se fac ochi din mustar si bobite din mac.

6. Oua umplute cu "cuiburi de paianjen" - peste umplutura se pun paianjeni din jumatati si feliute de masline negre.

7. Pizza "mumie" pe felii de paine - pentru a crea modelul de cap de mumie, fasiile de cascaval se pun ca in imagine, iar ochii sunt facuti din jumatati de masline negre si boabe de mazare verde.

8. Briose cu "rame" - dupa ce ati scos briosele de la cuptor, le lasati sa se raceasca si apoi le decorati cu rame de jeleu. Copiii o sa le adore.

9. Budinca de ciocolata tipatoare - la sfarsit, in loc de capsuni, folositi frisca pentru a realiza modelul de masca Scream.

10. Proteze din felii de mere si bezele - este un desert simplu si de efect; intre doua felii de mere (cu coaja rosie), se pun mai multe bezele in forma de dinti; pe post de lipici se foloseste unt de arahide.

Surse foto: danni-gray.tumblr.com, anninvitation.com, food.com, pinterest.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise