Pofta de viata la Cupa Agentiilor la Gatit este adusa de Floriol

Prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL va avea loc intre 17 – 19 octombrie, la Kuxa Studio, fiind o competitie marca IQads si Mixtopia.ro. Aici, publicitarii vor incerca sa gaseasca legatura perfecta intre placerea de a gati, un mod sanatos de viata si creativitate.

Pofta de viata la Cupa Agentiilor la Gatit este adusa de Floriol

Pana acum s-au inscris in competitie 5 echipe dornice sa ne faca o demonstratie a talentelor culinare: pastel spices (Pastel Age), Wave Division, Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications) si Dregatori la cratita (Starcom). Echipele care doresc sa se inscrie trebuie sa fie formate din maxim 4 maestri bucatari ai marcomm-ului si sa trimita un formular de inscriere pe adresa [email protected], pana pe 10 octombrie.

In continuare, pana pe 12 octombrie, ora 14:00, echipele participante pot sa isi testeze creativitatea in cadrul unei competitii de logo-uri special create pentru acest eveniment. Inscrierile sunt asteptate pe adresa [email protected], la o rezolutie de minim 300 dpi, fiind prezentate pe site, dar si la Cupa Agentiilor FLORIOL, intr-un mod neconventional.

In cadrul evenimentului va fi adusa si prima orga de instrumente de bucatarie, inventata de catre inginerii de la RoboFun.

Juriul competitiei va fi alcatuit din Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea – Project Manager la Gustos.ro. Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise