Competitia culinara dedicata publicitarilor isi propune ca la a doua editie sa pregateasca un “teren de joaca” absolut delicios pentru toti participantii. De aceea, pregatim brief-uri alese, un juriu perspicace, o competitie creativa asociata evenimentului si la final, un after-party pe masura concurentilor si a castigatorilor.
Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering si savurata cu Staropramen are in continuare inscrierile deschise pana pe 12 martie. Exista un cost de 200 euro/echipa, iar formularul de inscriere trebuie sa ajunga la [email protected]. Agentiile sunt rugate sa scoata din artileria culinara maxim 4 coechipieri pasionati si pofticiosi.
Competitia nu se limiteaza doar la probele de gatit, exista din nou o competitie de design de logo-uri, special create pentru eveniment. Inscrierile pentru aceasta competitie sunt deschise pana pe 21 martie, la ora 14:00. Logo-urile, atat in format print, cat si web, trebuie trimise tot la [email protected], acestea fiind prezentate aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.
Kuxa Studio este din nou gazda noastra si la cea de-a II-a editie a Cupei, iar juriul prezent in cele 3 zile de competitie este format din: Anca Mitu (Manager Privileg Catering), Ionut Potinga (Director National de Vanzari Coseli), Carmen Tepelea (Reprezentant Kuxa Studio), Stela Cristea (Manager Proiect Gustos.ro), Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!) si Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina).
Fiecare membru al juriului va evalua fiecare echipa, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru fiecare dintre urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului acordat pentru proba, team work, aspectul mancarii, gust si creativitatea denumirii preparatului.
La final, odata ce trecem prin toate brief-urile culinare si prin toate probele absolut delicioase, vom putea in sfarsit sa ne rasfatam la after-party-ul oferit de catre Privileg Catering, impreuna cu participantii si castigatoriile celei de-a II-a editii a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL.
Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, gustos.ro, LaCucina, 24FUN si Radio Guerrilla.
Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads siMixtopia.ro.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii