Primul ingredient care ne vine in minte cand vorbim despre preparate la gratar este, cu siguranta, carnea. Dupa minivacanta de 1 mai, cand probabil, v-ati rasfatat cu astfel de preparate - mici, carne de pui, carne de porc este bine sa incercati un gratar in aer liber cu peste si legume.
O reteta la indemana oricui, light si foarte sanatoasa. Nu puteti refuza o portie de peste cu legume la gratar. Si cel mai important este faptul ca veti fi in aer liber: va veti bucura de mancare sanatoasa si savuroasa in cadrul unei iesiri la padure cu prietenii.
Gustos.ro va recomanda o reteta delicioasa, usor si rapid de preparat: peste la gratar cu cartofi.
Poftiti la o masa naturala, aromata, gustoasa si bogata in nutrienti!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii