se asambleaza tortul: se taie blatul 1 in 2 parti pe care le insiropam cu zeama de compot (sau alt sirop preferat). se aseaza pe un platou una din cele 2 parti, desupra jumate din crema; apoi blatul 2 peste care punem crema de cacao ramasa. se continua cu cealalta parte din blatul 1 acoperita in cele din urma cu glazura. se da la frigider cam o ora dupa care se decoreaza dupa preferinte.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii