Taiem morcovii si dovleceii fasii lungi.
Punem intr-o oala mare sa fiarba apa cu sare. Cand apa incepe sa fiarba punem fasiile de morcovi si dovlecei. Le lasam 1min in apa clocotita, apoi le scoatem, le scurgem si le punem deoparte.
Aducem iar apa la punctul de fierbere si adaugam pastele. Le gatim timp de 3 min.
Scurgem pastele bine si le punem intr-o tigaie. Adaugam fasiile de morcov si dovlecel, uleiul, asezonam dupa gust si le amestecam la foc mediu timp de 5 min.
Se servesc imediat. Se pot presara cu parmezan.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii