Se taie ouale fierte in jumatati, pe lung. Se scot galbenusurile. Albusurile fierte se taie feliute subtiri. Galbenusurile se taie in bucati mai mari, sa nu se farame prea tare.
Se toaca felii foarte subtiri castravetele, morcovul bastonase sau ras, ardeiul rosu. Puteti taia si salata verde in fasii, daca doriti. Puneti toate ingredientele intr-un bol.
Se face un dressing, amestecand intr-o cescuta uleiul, otetul, putina apa (1 lingura), sarea, zaharul, 1/2 lingurita mustar (optional) si se toarna peste oua.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii