Salata de patrunjel verde cu iaurt-Bagdunesieh

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata de patrunjel verde cu iaurt-Bagdunesieh

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • - 2 legaturi patrujel verde
  • - 1 cana de iaurt
  • - 2 linguri ulei( pasta) de susan
  • - 1 lamaie
  • - sare dupa gust

Mod de preparare

Patrunjelul verde se spala ; se aleg frunzele si se toaca marunt cu cutitul sau intr-un blender.

Intr-un bol se amesteca bine uleiul de susan cu sucul de lamaie;se subtiaza cu iaurtul care se adauga treptat la compozitie.

Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.

Se serveste ca garnitura la peste prajit ( bucati de lipie araba se incing in salata astfel preparata).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise