Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate.
Intr-un bol se pune,pasta de susan;se mesteca bine cu apa,usturoiul,zeama de lamiie,sarea.Trebuie sa aiba consistenta unui sos;daca e prea subtire,se pune putina pasta de susan;daca e prea gros,se pune putina apa.
Se potriveste de sare si zeama de lamiie.
Se pune,apoi,patrunjelul;se mesteca;se serveste linga peste prajit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii