Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate.
Intr-un bol se pune,pasta de susan;se mesteca bine cu apa,usturoiul,zeama de lamiie,sarea.Trebuie sa aiba consistenta unui sos;daca e prea subtire,se pune putina pasta de susan;daca e prea gros,se pune putina apa.
Se potriveste de sare si zeama de lamiie.
Se pune,apoi,patrunjelul;se mesteca;se serveste linga peste prajit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii