Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Ingrediente

  • \"Baqdones \" in limba araba,inseamna patrunjel;deci e vorba de o salata de patrunjel.
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3-4 catei de usturoi (eu pun 6)
  • -cca 3 linguri de zeama de lamiie
  • -\"thinie\" (pasta de susan),cam 75 ml
  • -cam 75 ml apa rece(de la robinet)
  • -sare,dupa gust

Mod de preparare

Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate.

Intr-un bol se pune,pasta de susan;se mesteca bine cu apa,usturoiul,zeama de lamiie,sarea.Trebuie sa aiba consistenta unui sos;daca e prea subtire,se pune putina pasta de susan;daca e prea gros,se pune putina apa.

Se potriveste de sare si zeama de lamiie.

Se pune,apoi,patrunjelul;se mesteca;se serveste linga peste prajit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise