Pepenele verde este recunoscut pentru gustul sau dulce si racoros, dar si pentru multiplele sale calitati.
Salata de pepene verde cu haloumiCuratam perele de coaja si cu ajutorul unei lingurite, scobim cotorul cu grija, pentru a le mentine intregi.
Pere posate in vinIn borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de...
Compot de piersiciSpalam capsunile, le rupem coditele si le lasam sa se scurga de apa.
Trifle cu capsuneSpalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele.
Pepene galben umplutOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise