Spalam rosiile bine coapte, le taiem felii subtiri si le rasfiram pe sita, astfel incat feliile sa nu fie suprapuse una peste alta. Acoperim cu tifon sau cu o sita ceva mai deasa (decat cea de jos), pentru a proteja rosiile de insecte. Daca este timp frumos afara si mult soare, in 4 zile vom obtine niste felii grozav mirositoare si deosebit de gustoase. Strangem rosiile intr-un cosulet.
Spalam si sterilizam borcanele cu filet, trecem sub jet de apa busuiocul proaspat, ne pregatim la indemana uleiul de masline.
Punem pe fundul borcanului busuioc, apoi rosii coapte si la final acoperim din nou cu busuioc. Umplem borcanul cu ulei de masline si infiletam capacul. Etichetam si dam la camara,unde se pot pastra pana la patru luni. Dupa ce desfacem borcanul, il pastram la frigider, musai.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii