Tarta cu visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu visine

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 150 gr visine
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 2 linguri de ulei
  • 50 ml apa
  • unt pt tapat tava

Mod de preparare

Se separa ouale si se bat spuma albusurile. Intr-un ibric, se pune apa cu zaharul si se asteapta sa clocoteasca. Apa vine apoi turnata fierbinte peste albus. Se mixeaza pentru 5 minute la viteza maxima si apoi, se adauga pe rand esenta, galbenusurile, uleiul si faina amestecata direct cu praful de copt. Se amesteca pana se formeaza o pasta omogena. Aceasta se toarna in tava de tarta, tapetata cu unt si faina. Deasupra, se aseaza fructele care le aveti. Se da la cuptor si se consuma dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise