Se pune o parte din aluat in tava. Merele se spala si se dau pe razatoare. Se pune zaharul si scortisoara uniform peste mere. Se aseaza si cealalta parte de aluat si se taie in forma dorita dupa care se introduce in cuptor la foc potrivit. Cand se rumeneste usor este gata. Se taie din nou si se pudreaza cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii