Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si se prajesc 5-6 minute, amestecand frecvent, pana cand s-au inmuiat toate.Se toaca rosiile in bucati mari (se pot si decoji).Se adauga zaharul, daca este nevoie (depinde cat de acide sunt rosiile).Se dau intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba incet 2-3 minute, pana cand rosiile s-au inmuiat.Se aranjeaza pestele pe un singur strat, iar deasupra se pune amestecul de legume.Se pun crengutele de rozmarin, se presara oregano si se condimenteaza dupa gust.Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet 10-15 minute, astfel incat carnea sa nu se faramiteze.Se stropeste ocazional cu sosul din cratita.Se poate servi alaturi de orez sau paine crocanta impreuna cu salata verde.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii