Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se calesc in putin ulei si se lasa sa se raceasca si ele. Se amesteca pastele fierte si racite cu ciupercile racite si ele, cu porumbul stors bine de apa, castravetii murati taiati cubulete si storsi, maioneza, sare si piper. Salata se da la rece cam 1 ora inainte de-a fi servita.
*Puteti adauga si ceva muschi file afumat sau sunca presata daca doriti. Eu am preferat s-o fac fara carne.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii