Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana se inmoaie.Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se adauga peste kaiser si ciuperci,amestecandu-se incet.Cascavalul se rade pe razatoarea fina si se adauga peste ingrediente se lasa sa se topeasca dupa care se adauga smantana ,putina sare dupa gust si se rastoarna pe o farfurie sau un platou.Se servesc calde cu cateva frunze de patrunjel verde deasupra daca preferati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii