Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe cutie. Se spala intr-o sita sub apa rece si se pune la scurs.
Se pune la calit intr-o cratita cu ulei, la foc mic, ceapa taiata pestisori.
Se adauga peste ceapa, morcovul ras si ardeiul taiat marunt, se amesteca si se lasa acoperit cu un capac, la foc mic.
Se adauga si orezul scurs si se caleste 3-4 minute.
Se stinge cu apa, in proportie de o parte orez/3 parti lichid.
Se adauga ciupercile, sare si piper si se lasa cca 10 minute la foc mic si sub capac.
Se adauga rosiile taiate marunt, se mai lasa 2 minute, se singe focul si se lasa sub capac sau se mai pune in cuptor inca 5 minute.
Se serveste cald sau rece cu verdeata deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii