- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici;
- puneţi la prăjit acest amestec, într-o tigaie cu puţin ulei; adăugaţi şi puţină brînză, cît să dea gust;
- după ce amestecul a căpătat culoare în obrăjori şi a început să sfîrîie de plăcere, turnaţi oul bătut peste;
- acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi cele două tabere să se împrietenească vreo 5-7 minute, fără să le tulburaţi intimitatea;
- la final, adăugaţi puţină verdeaţă sau ceapă bătută cu ulei de măsline; eu am pus verdeaţă.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii