Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza carnea de miel cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca de vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider. Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pana isi schimba culoarea.
Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza, se incorporeaza ansoa, sare, piper dupa gust. Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea. Carnea de miel se pune pe farfurie alaturi de sosul de ansoa si se serveste alaturi de garnitura de cus cus.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii