Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai. Se incalzeste tigaia cu putin ulei si se rumeneste fiecare bucata de peste pe fiecare parte, aproximativ 5 minute, depinde cat sunt de groase feliile. Se decojeste o lamaie, se feliaza, se scot samburii si cand pestele e aproape gata se adauga.Sare si piper dupa gust.Lamaia isi lasa o aroma puternica pusa in uleiul incins.
De prefeta gatirea sa se faca sub capac.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii