Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.
Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.
Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.
Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii