Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.
Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.
Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.
Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii