Morcovii si ceapa se fierb cu piper boabe,otet, sare si foi de dafin; se indeparteaza spuma si se fierb 20 min. Se adauga creierul si se fierb impreuna 20 min, dupa care se lasa sa se raceasca in apa in care s-a fiert. Dupa ce s-a racit creierul, se portioneaza in bucati. Fiecare portie se trece prin faina ,oua batut si pesmet, se modeleaza in forma lunguiata si se rumeneste in ulei fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii