Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa, apoi se adauga boiaua de ardei si faina cernuta; se amesteca componentele.
Se completeaza vasul cu apa, cit este necesara pentru mincare, se adauga sarea si piperul, dupa gust, si se continua fierberea cca 15 minute.
Se pun cartofii, continuand fierberea inabusita inca 30 minute. Smantana se freaca si se adauga spre sfirsitul fierberii.
Cand este gata se potriveste gustul. Se poate introduce vasul la cuptor pentru gratinarea legumelor. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii