Mancare de legume la cuptor cu orez

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Mancare de legume la cuptor cu orez

Ingrediente

  • 150 gr pastai verzi congelate
  • 150 gr pastai galbene congeltate
  • 2 cepe
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 morcov
  • 1 punga legume congelate(continea conopida, varza de bruxelles, bucatele de ardei, mazare)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 4-5 linguri orez
  • 1 lingurita marar uscat

Mod de preparare

Legumele congelate le lasam la decongelat.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il curatam si il taiem rondele dar cu un dispozitiv zimtat.

Rosiile le dam in blender pana devin pasta.

Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa.

Adaugam rosiile si lasam sa dea cateva clocote.

Pastaile decongelate le taiem bucati potrivite daca sunt intregi.

In tigaie mai punem morcovul, legumele decongelate si acoperim cu apa.

Cand incep sa fiarba condimentam cu sare si piper dupa gust, punem si mararul uscat.

Spalam orezul si ii dam drumul in mancare.

Lasam sa fiarba cam 5 minute, apoi rasturnam totul intr-un vas yena.

Acoperim cu capacul sau, il introducem in cuptor.

Aprindem cuptorul si lasam preparatul acolo pana toate legume sunt bine patrunse si zeama a scazut sufiecient.

Obtinem o mancare de post foarte buna sau poate fi folosita ca si garnitura langa o bucatica de carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise