Eu personal iubesc fulgii de ovăz și aceste fursecuri sub absolut senzaționale acum de Craciun...:)
Mai intai de toate pornim cuptorul la 180”C, mixăm untul moale cu zaharul foarte bine, adaugăm oul și esența de vanilie mixăm pină obținem o compozotie soft. Separat, intr-un alt bol, amestecăm ingredientele uscate, făina, praful de copt, scorțișoara și fulgii de ovăz.Trebuie să vă spun că măsura de 1 cup se referă la măsura englezească care are aproximativ 225 gr, puteți folosi o ceașcă de cafea. Acest amestec il punem peste unt și mai adaugăm și fructele confiate. Amestecăm pină se incorporeaza toate ingredientele foarte bine. Cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț pentru biscuiti punem compozitie in tavă ca in imagine și ii coacem aproximativ 12-15 minute la 180”C. Vă vor ieși aproximativ 35 biscuiți medii ori 20 mari.
Ii puteți servi așa cum sunt ori cind sunt reci, ii puteți decora cu ciocolata topită, ca in imagine.
Spor la prajiturit și ginduri bune vă trimit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii