Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.
Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.
Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.
Intr-o tava de cuptor mai adanca se pune puiul cu tot cu iaurtul si se pune la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45 de minute sau pana s-a rumenit.
Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie si paine indiana Poori.
Pofta buna!
Compot de visine pentru iarna - reteta simpla si naturala, fara conservanti. Afla cum sa prepari un compot delicios din...
Compot de visine pentru iarna. Reteta simpla, naturala, fara conservantiReteta de mancare de rosii. Mancare de rosii reteta simpla si delicioasa. Reteta de mancare de rosii cu ceapa, ardei copt si...
Mancare de rosiiIata cum sa prepari un pandispan pufos si delicios, imbogatit cu visine aromate. O reteta simpla si rapida pentru un desert...
Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visineRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii