Am folosit tava de cuptor;e mare.Are 40/35 cm.Pe tava se presara toata cantitatea de nuca de cocos.
Intr-o cratita,se amesteca,zaharul,faina si laptele(la rece).Laptele se pune incetul cu incetul,ca faina sa nu faca cocoloase.Apoi,punem cratita pe foc;se pune si untul.Amestecam tot timpul.
Dupa ce fierbe,facem focul f.mic si amestecind tot timpul,fierbem inca cca 2 minute.
Luam compozitia de pe foc,o punem peste nuca de cocos.Eu,am pus in comp.niste vanilie.
Dupa ce punem comp. peste nuca de cocos,o nivelam,putin,cu o lingura.
Lasam tava cu nuca de cocos si budinca,sa se raceasc f.bine;eu am pus-o vreo 2 ore in frigider.
In timpul asta batem frisca lichida;eu am pus putin intaritor de frisca.
Frisca rece,o punem peste “budinca”,rece.Peste frisca,se presara nuca macinata.
Lasam totul sa se raceasca(am lasat de seara pe dimineata),apoi se ruleaza.
E un deliciu.Pofta buna.
Am facut ieri,inca o data,reteta si uraaaaa,mi-au iesit rulourile.
Arata mult mai bine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii