Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Ingrediente

  • 10 ciuperci mai mari
  • foile de la 3 cepe verzi
  • 3-4 rosii decojite
  • 1 lingurita pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
  • 3 crengute marar verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele.

Foile de ceapa verde le spalam, le taiem rondele, iar coditele de ciuperci le tocam.

Rosiile decojite le facem cubulete.

Intr-o tigaie punem uleiul al incins, adaugam ceapa verde si coditele de ciuperci.

Le inabusim 4-5 minute, punem rosiile, pasta de gogosari cu kapia si o canita cu apa.

Dam gust cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.

Tragem tigaia de pe foc cand nu mai este zeama deloc, presaram busuiocul uscat si mararul verde tocat.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.

Cu o lingurita punem umplutura in ciuperci apoi le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Le intepam cu o furculita sa vedem cand sunt patrunse si daca intra cu usurinta inseamna ca sunt gata si le scoatem din cuptor.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise